Fredag, yo

Just nu är vi hemma hos Kiruna, som inte är hemma. Hon fick i födelsedagspresent av Elli att få hallen ommålad. Jag målar inte hallen, för jag är lat. Elli har i stället stulit Kirunas boy-toy för att få hjälp. Jag sitter i stället i soffan och pillar på en superfin iBook som jag vill ha, nån gång när min Spike inte lever längre.

I morgon tänkte vi ha en liten middagsbjudning. Väldigt liten. Men jag ser fram emot det. Kanske för att jag är så väldigt hungrig just nu...

En jävla blåsa!

Jag har fått en blåsa på insidan av läppen, och eftersom det svullit upp litegrann så resulterar det i att jag biter mig i läppen nästan så fort jag äter något. Frustration!

Nån som vet nån huskur eller whatever för att göra sig av med fanskapet?

Det där med att bli sambo

Okej, läget just nu ser ut som sådant att alla papper är påskrivna, och vi ansöker nu om att få byta lägenheten mot den där tvåan som jag bloggat om tidigare. Det borde vara så gott som klart, men jag har nu lärt mig en läxa och tänker inte ropa hej...

Jag var ju väldigt neggo till just den lägenheten tidigare, men Elli har gett mig lite perspektiv, och det ska nog bli väldigt "hemma" till slut ändå.

Idag har förresten alla som heter Maria namnsdag. Så grattis till er!

Tack Johanna!

Fina Ailura städade bloggen min, och nu ser den bra fräschare ut. Själv har jag inte tålamod alls att bråka med HTML-koder. Kanske borde lära mig att finna det intressant...

Be Mine!

image15

Jag är oförmögen att tröttna!

Ny vecka

Och det känns rätt sweet! Helgen har ju varit guld, med fest och besök och lyckad teater. Ja, jag har varit glad i helgen, och nu är det väl bara att fortsätta i samma bana och tänka positivt and all that shit.

De positiva tankar som snurrar i mitt huvud just nu handlar bland annat om:

- Att jag stänger om cirkus 2 timmar.
- Att jag ska äta god frukost i morgon med massa yoghurt och frukt.
- Att jag har någon väldigt fin som väntar på mig därhemma.
- Att det varit rätt gott om kunder i butiken ikväll.
- Att det nu i vår kommer att släppas många skivor jag sett fram emot.

Nyheter i korthet

Första giget med Rattle igår, gick riktigt bra!
Vi är nyss hemkomna från Universeum, det var coolt.
Strax blir det fest!

Stockholm VS Göteborg, round 1.

Näpp, det blev som sagt ingen lägenhet, och det är skittråkigt. Men i går var dagen för ledsamhet och ilska, och i dag känner jag mig piggare och lite mer fit for fight.

Det finns bra och dåliga saker med att numera vara göteborgare. För tillfället ser det ut såhär:

Bra saker:

* Jag har värsta fina kärleken här.
* Jag har teatergruppen.
* Jag har Charlie, och hon har mig.
* Elli och jag delar säng varje natt, och det är fint att vakna upp bredvid honom.
* Ásta, Hallur, Robert, Oddrún och Gústi kommer hit i morgon.
* Rattle kör igång på riktigt i morgon.
* Kollektivtraffiken är billig.

Dåliga saker:

* Folk som heter Bengt ljuger om saker när man ska byta lägenhet, så det blir bajs till slut.
* Vädret är faktiskt  ganska mycket sämre.
* Som vanligt är kollektivtraffiken oberäknelig.
* Göteborg är en ganska ful stad.



Ja, jag kommer för stunden uppenbarligen på fler positiva saker än negativa. Så sorry Stockholm, men jag stannar här ett tag till.

Ingen lägenhet.

De blåste av det. Det blir ingenting. Nada. Zero.










Hur ska man göra för att slippa vara fruktansvärt ledsen och besviken? Och arg? Och fruktansvärt ledsen...

Damon Wayans

Planering.

För att göra nästa vecka lite enklare, få den att rulla smidigare, så skulle jag behöva jobba på det här:

- Sluta spendera pengar - räkningarna måste betalas först.
- Ringa elbolaget och kolla hur det funkar vid andrahandsuthyrning.
- Sluta slänga smutstvätten på sovrumsgolvet.
- Diska upp efter varje måltid.
- Dra ner (ytterligare) på snuset.
- Städa skokartongen, och tvätta lakanen.
- Fixa övrigt med skokartongen, innan Ásta & Co kommer.
- Lägga upp en budget för nästa månad.

Drag poppin' X.

Nog är det väl härligt att fint väder kan få en så uppåt? Förra veckan hade vi två ljusa, soliga dagar, men de var också så kalla att jag, i bunkern här på jobbet, kände mig som en kinesisk nakenhund förflyttad till istiden. Men alltså, i dag är vädret på topp och vårkänslorna exploderar - jag känner mig i stället lika lycklig som en drag queen på extacy up in this motherfucker... Hur härligt som helst!

Jag ska rösta på sommarhalvåret i nästa val.

Til hamingju með afmælið!

Min lilla prinsessa Elli blir i dag 27 år gammal. Grattis älskling!


image14


Den 23:e blir det fest, då kommer utlänningar för att fira. Go shorty, it's ya birthday!

Flytt!

Ja! Ja! Ja! Ja! Vi ska flytta! Till en fin trea! Till en PERFEKT trea! Och jag är glad! Jag är sjukt glad! Och jag ska bli sambo! På riktigt!

Väntan

Vi väntar fortfarande på svar angående lägenhetsbytet. Kom igen nu, ni håller väl fortfarande tummarna?!

Jobb nu, sedan tvättstuga och Buffy.

Och Julia och Julius har namnsdag i dag.

Tummarna! Håll dem!

Glömde nämna det... Nämligen så att vi i dag ska få reda på till vilken lägenhet vi ska flytta. Antingen blir det den perfekta trean med balkong och bättre läge än nu, eller den mindre perfekta, stora,  tvåan med grymt bra läge.

Så håll tummarna för det mest pefekta! (Trean, för de som inte fattat det.)

Den där dan i går

Yeah, den älskade och hatade Alla Hjärtans Dag inföll ju i går, och det var ju smått unikt för mig som är lyckligt kär för första gången. Inte så att jag sett fram emot dagen som så, men det kändes lite bättre att inte vara singel.
  När jag kom hem från jobbet stod en jättelång ros i en vas på hallgolvet. Bara det gjorde ju eftermiddagen lite extra speciell. Sen åkte vi in till domkyrkan och gick på mässa, och lyssnade på Anton och hans gäng i Hellmans Drengar. De var fasligt duktiga, och jag blev glad av det.

image13

Jävla... folk.

- Nä den här TV är ju fan förstörd. Nu får du komma in hit och kolla på't!
*går in i rummet och kikar*
- TVn är avstängd. När man ska se på TVn måste man slå på den först. Det gör du på den här knappen - strömbrytaren.
*går ut ur rummet*

Möjligtvis omöjligt?

Ibland undrar jag om det bara är jag som kan lyckas med vissa bedrifter. Som alldeles nyss, då jag på ett omöjligt sätt lyckas slå in käken redigt hårt i en dörrkarm. Hur fan lyckas man?! Jävlar vad ont det gjorde... Och gör.

Filmtips

image12


Var på bio häromdan och såg Cloverfield. Den var bra, så se den.

Pernilla August, död?

Jag somnade till som hastigast, men vaknade bara några minuter senare. Det som väckte mig var att jag i min drömm hade funderat på vad Pernilla August gör nu för tiden, och att det då slog mig att hon ju är död! Hon dog för inte alls länge sen! Och jag minns att jag blev ledsen när jag först hade hört det.

När jag slog upp ögonen igen hade jag en känsla av ledsnad, och jag var tvungen att stiga upp och sätta mig här vid datorn för att se hur det nu var. Hade hon verkligen dött, eller var altsammans bara en dröm, även minnena? Tacka vet jag Wikipedia...

Night Rider

image11


I går var jag och såg en teaterföreställning. Första gången sedan jag flyttade ner till 031:a-landet, faktiskt. Martina tog med mig för att se den, Night Rider. Pjäsen har (tack och lov) inget som helst att göra med David Hasselhoff. Men frågan är nog om den hade något att göra med något alls.
Väldigt duktiga skådespelare, och väldigt snygg produktion. Men nä, för mig föll det sig bara platt alltihop. Som om pjäsen ville förmedla så himla mycket att inget alls gick fram.

Väldigt fint scenrum dock. Det fick mig att längta efter att delta i en ny produktion.

Ja, nej, nja...

Vi kikade på lägenhet i går. STOR tvåa som låg inne i city, och det var ju ett fint plus. På minussidan har vi dock faktorer som till exempel ful, dyr och knepig planlösning. Sen hade ju inte nuvarande hyresgäst gjort den speciellt fin. Det såg ut som om min pappas gamla flickvän Susanne hade inrett den. Nu måste man väl ha varit hemma hos henne för att förstå hur äckligt det är, men mina systrar kanske läser...

På lördag ska jag på fest hemma hos Mariam, med temat "Tacky Sommarutstyrsel". Några förslag?

Gamla människor, igen.

Varför fattar de aldrig nånting? Palla vara fast i 1800-talet.

Fredag igen

Jaha, så var det fredag igen. Fredag med uselt väder igen. Väder som gör en på dåligt humör så fort man tar sig utanför dörren igen. Men det är ju ändå fredag...

Har påbörjat avvänjningen av snus. Mest för att se hur väl jag klarar av det - det vore ju fint att sluta, särskilt som de höjt priset för miljonte gången. Just nu varvar jag mitt vanliga snus med Onico och en väldig massa tuggummituggande. Onico smakar tvål! Kunde man inte göra samma produkt utan tvålsmak? För den är bra utöver det... Får testa nån annan sort sen. Choice kanske?

Malin och Douglas ska på bio i kväll och bjöd mig att haka på, men det blir inte så för min del. Det blir att åka hem och städa. Köket ser helt vidrigt ut. Skulle behöva diska också...
RSS 2.0